Making Email Better!

Cryptshare is een oplossing voor veilige electronische communicatie die bedrijven in staat stelt grote bestanden en gevoelige informatie in emails beveiligd en gebruiksvriendelijk uit te wisselen.

E-mail Encryptie

  • Versleuteling van onderwerp, tekst en bestandsbijlagen
  • Beveiligd met AES en TLS versleuteling
  • Geïntegreerd in MS Outlook en IBM Notes

Versturen van grote bestanden

  • Ongelimiteerde bestandsgrootte
  • Intiutieve web interface en invoegtoepassingen
  • Automatisering via scripting of API 

Geldende wet- en regelgeving

  • Volledig traceerbaar
  • Houd controle over de data die u uitwisselt
  • Gecontroleerd op malware

Wat is Cryptshare:

Lucien Barink

Lucien Barink

BE/NE/LUX

+31 6 44 02 78 07

Cryptshare beveiligt de inhoud van de email en maakt het mogelijk om grote bestandsbijlagen aan de mail toe te voegen.

Mailprogramma’s zijn ooit ontwikkeld voor het versturen van een eenvoudig tekst bericht zonder deze tekst verder te beveiligen. Daarnaast kan er aan de email een bijlage van beperkte grootte worden toegevoegd.

De behoefte om grotere bestanden te kunnen versturen is over tijd sterk toegenomen en wijken gebruikers steeds vaker uit naar alternatieve systemen om dat mogelijk te maken. Systemen zoals FTP en tegenwoordig steeds vaker met publieke diensten in de cloud. Voorbeelden van populaire cloud oplossingen zijn Wetransfer of Dropbox.

Met deze alternatieve systemen wordt naast het standaard mailprogramma een tweede vorm van communicatie geïntroduceerd. Ook wel Shadow IT genoemd.

Shadow IT zorgt ervoor dat de gebruiker twee omgevingen heeft voor zijn communicatie, een normaal en een voor het versturen van grote bestanden. Voor de systeembeheerder betekent Shadow IT dat er geen controle is over een deel van de communicatie. Gebeurt dat wel veilig, welke informatie wordt er verstuurd, naar wie wordt die informatie verstuurd, etc.

Cryptshare biedt hier de oplossing. Cryptshare maakt het mogelijk om de inhoud van de email tekst veilig te versturen terwijl er op eenvoudige wijze grote bestanden kunnen worden toegevoegd. Dit alles vanuit het vertrouwde mailprogramma zonder dat daarvoor naar alternatieve systemen hoeft te worden uitgeweken.

Gebruiksvriendelijk

Voor medewekers en externe contacten

Naadloos geïntergreerd

Naadloos geïntergreerd

crypthare for Outlook zorgt ervoor dat grote bestanden en beveiligde emails direct vanuit Outlook verstuurd kunnen worden.

Meer informatie
Maakt IBM Notes beter

Maakt IBM Notes beter

De integratie van Cryptshare in IBM Notes zorgt ervoor dat alle features beschikbaar zijn binnen uw vertrouwde werkomgeving.

Meer informatie
Online beschikbaar

Online beschikbaar

Zowel iterne als externe gebruikers kunnen Cryptshare via de browser gebruiken.

Lees verder

Zo werkt Cryptshare

Een korte animatie

Zien hoe Cryptshare werkt?

Meer dan 1,600,000 tevreden gebruikers

Klantbevindingen

Wat vinden onze klanten van Cryptshare:

Zoals veel bedrijven in de maakindustrie wisselen we vaak bestanden uit met klanten, leveranciers en partners. Door Cryptshare te gebruiken kunnen we op kosten en bijbehorende moeite aanzienlijk besparen. Daarnaast heeft Cryptshare gezorgd voor een sterke verbetering van de beveiliging van ons email verkeer. Cryptshare is zeer gebruiksvriendelijk waardoor medewerkers zelfs Cryptshare gebruiken om intern bestanden te versturen.


Klaus Knayer, CIO
Recaro GmbH & Co. KG

Op zoek naar een veilige manier om grote bestanden te versturen kwam ik bij Cryptshare terecht. De oplossing trok meteen mijn aandacht omdat deze aan al onze wensen en eisen voldeed. We zijn met Cryptshare begonnen in Nederland. Naar aanleiding van de enthousiaste reacties van onze gebruikers hebben we besloten Cryptshare verder uit te rollen in Europa. Voor ons is het absoluut een betere optie dan FTP of het versturen van vertrouwelijke data met bijvoorbeeld een koerier.


Jeroen de Zwart, Senior Network Engineer
YAMAHA MOTOR EUROPE

We hebben meerdere oplossingen bekeken maar vonden deze vaak te ingewikkeld of te duur. Cryptshare voorzag in onze behoefte aan beveiliging en het kunnen voldoen aan geldende wet en regelgeving. Het feit dat Cryptshare gelijktijdig zorgde voor het ontlasten van de email server en de bijbehorende kosten was een mooie bijkomstigheid. Cryptshare is erg gebruiksvriendelijk en dat is erg belangrijk voor ons. Zo konden we deze oplossing snel en zonder training implementeren. Als een gebruiker een emailprogramma kan gebruiken dan is het gebruik van Cryptshare absoluut geen probleem. Ik kan ieder bedrijf aanbevelen om voor Cryptshare te kiezen.


Angus Macrea, IT Security Manager
Cornwall Council

Heeft U nog vragen?

Hulp nodig? Neem contact met ons op of probeer Cryptshare zelf uit