Wij groeien hard

en kijken uit naar onze samenwerking met jou

Om ons sales team in de Benelux te versterken zijn wij op zoek naar een slimme collega. Je belangrijkste taak is het werven van nieuwe partners en klanten waarbij je een grote mate van vrijheid krijgt: als het maar werkt... Je krijgt daarbij natuurlijk steun van de rest van het team. Wij zijn een internationale softwareleverancier met klanten over de hele wereld. Daarom is jouw Engels wel handig voor de soepele interne communicatie.

Bij voorkeur ben je een taalvaardig en communicatief gericht persoon met gevoel voor IT ophet vlak van netwerken en security. We vragen niet de gewoonlijke twintigjarige werkervaring van een dertiger, maar je moet wel in de verkoop hebben gewerkt en daarin resultaten hebben geboekt. Of je nu gestudeerd hebt, of als zodanig weet over te komen, gewerkt hebt bij een value-added reseller of een IT-leverancier of als ZZP-er actief bent geweest – het maakt ons niet uit. Als je maar succesvol wil zijn en daar lol (met ons) in wil hebben.

Als het goed is ben je nu klaar om je besluit te nemen, creatief te communiceren, leuke collega’s te ontmoeten en een nieuwe uitdaging aan te gaan – dus neem contact met ons op via jobs@cryptshare.com. Wij bieden je een aantrekkelijke omgeving en een mooie uitdaging.